Menu Balance 5 dań
pon, 20.01
Owsianka a’la snickers z chrupiącymi orzeszkami arachidowymi
Krem pomidorowy z białą fasolą
Kurczak w sosie mango-curry podany z makaronem ryżowym i blanszowanymi brokułami
Ciasteczko chałwowe
Makaron orzo w aromatycznym pesto z zielonego groszku i bazylii z dodatkiem parmezanu
wto, 21.01
Słodkie tosty z masłem orzechowym, brzoskwinią i sosem owocowym
Wegetariańskie leczo z marchewką, czerwoną soczewicą, młodą cukinią i natką pietruszki
Kurczak w sosie chrzanowym z pieczonymi ziemniakami i surówką z marchewki
Jaglane a’la Monte
Indyjski krem z kalafiora z crunchowaną ciecierzycą i słonecznikiem
śro, 22.01
Placuszki kokosowe podane z serkiem bananowym i sosem jogurtowym a’la pinacolada
Delikatny kapuśniak podany z chrustem z boczku
Gulasz po węgiersku z pieczonymi talarkami z ziemniaka i surówką z ogórka kiszonego
Budyń czekoladowy z frużeliną owocową i orzeszkami
Izraelska misa z pieczonym kalafiorem, ciecierzycą i sosem orzechowym
czw, 23.01
Hummus klasyczny podany z pieczywem razowym i chrupiącą marchewką
Ciasto jogurtowe z truskawkami i kruszonką
Pieczona tilapia podana z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty
Zupa meksykańska z fasolką i kukurydzą
Włoska pasta z aromatycznym sosem pomidorowym i bazylią
pią, 24.01
Grzanki z pieczarkami, szpinakiem i serem podane z sosem pomidorowym
Koktajl wiśniowy na naturalnym jogurcie
Chilli con carne z wieprzowiną, zielonym groszkiem i ryżem parabolicznym
Sałatka szwabska z pieczonym kurczakiem i sosem czosnkowym
Naleśniki z twarożkiem kokosowym i musem owocowym
sob, 25.01
Grzanki z pieczarkami, szpinakiem i serem podane z sosem pomidorowym
Koktajl wiśniowy na naturalnym jogurcie
Chilli con carne z wieprzowiną, zielonym groszkiem i ryżem parabolicznym
Sałatka szwabska z pieczonym kurczakiem i sosem czosnkowym
Naleśniki z twarożkiem kokosowym i musem owocowym
nie, 26.01
Pancakes straciatella z kawałkami czekolady podane z musem morelowym
Sałatka z karmelizowaną marchewką, kaszą perłową kuskus i prażonym nerkowcem
Miruna w sosie śmietanowo-tymiankowym podana z warzywną komosą ryżową i pieczoną cukinią
Zdrowa jaglanka z bakaliami pod aksamitnym musem malinowym podana z pieczonym ananasem
Gnocchi w sosie serowym z pieczoną kolorową papryką i szpinakiem