Menu Balance 5 dań

PONIEDZIAŁEK 16.09

Śniadanie

Czekoladowa granola z jogurtem naturalnym, wiórkami ciemnej czekolady z arbuzem i kiwi

II Śniadanie

Pasta szpinakowa z żytnim pieczywem ze słonecznikiem, pomidorkami i rukolą

Obiad

Gulasz wołowy z niepaloną kaszą gryczaną i surówka z kopru włoskiego

Podwieczorek

Serek waniliowy z kiwi i musem truskawkowym z prażonymi płatkami migdała

Kolacja

Łazanki z młoda kapustą i koprem

 

WTOREK 17.09

Śniadanie

Pasta łososiowa z koprem, ciabattą i warzywami

II Śniadanie

Zupa kukurydziana z parmezanem

Obiad

Gulasz drobiowy z kaszą jęczmieną i surówka z buraczka

Podwieczorek

Sernik na pełnoziarnistym spodzie z galaretką truskawkową

Kolacja

Fasolka zapiekana z fetą, cukinią i kuskusem, dip czosnkowy z koperkiem

 

ŚRODA 18.09

Śniadanie

Naleśniki z twarożkiem orzechowym, sosem jogurtowo-miodowym i truskawkami

II Śniadanie

Krem pietruszkowy z płatkami prażonych migdałów i koperkowym pesto

Obiad

Spaghetti bolognese

Podwieczorek

Brownie malinowo – daktylowe z owocami

Kolacja

Pasztet z indyka z żurawinową galaretką i chlebem razowym ze słonecznikiem

 

CZWARTEK 19.09

Śniadanie

Pasta z zielonego groszku, rzodkiewki, chleb ze słonecznikiem

II Śniadanie

Budyń waniliowy z musem wiśniowym

Obiad

Ziołowy kurczak z brokułami i puree ziemniaczanym

Podwieczorek

Toskańska zupa pomidorowa z serem feta i szpinakowym tortelloni

Kolacja

Grecka pizza

 

PIĄTEK 20.09

Śniadanie

Pieczona owsianka z truskawkami i rabarbarem z sosem jogurtowo-miodowym

II Śniadanie

Zupa tom – kha z kurczakiem

Obiad

Rolada z indyka z morelami i żurawiną, kasza bulgur i surówka z kapusty

Podwieczorek

Ciasto kokosowo-malinowe

Kolacja

Tortilla z pasta Tex-mex i dipem pomidorowo-bazyliowym

SOBOTA 21.09

Śniadanie

Owsianka Bounty z wiórkami czekolady, ananasem i kiwi

II Śniadanie

Smoothie bananowo malinowo jagodowe

Obiad

Pieczarkowe “Pęczotto” w sosie serowym z kurczakiem

Podwieczorek

Pasta twarogowa o dwóch smakach z mini grahamką

Kolacja

Sałatka ryżowa z zielonym groszkiem, oliwkami i czerwoną papryką

 

NIEDZIELA 22.09

Śniadanie

Omlet z suszonymi pomidorami, mozarellą i jogurtowym dipem z jalapeno

II Śniadanie

Sałatka owocowa z jogurtem greckim mango

Obiad

Cieciorka po węgiersku z pieczonymi ziemniakami

Podwieczorek

Zupa szczawiowa z jajkiem

Kolacja

Pełnoziarniste penne z kurczakiem, fasolką szparagową i sosem vinegrette

MENU BALANCE 3 DANIA 

PONIEDZIAŁEK 16.09

Śniadanie

Czekoladowa granola z jogurtem naturalnym, wiórkami ciemnej czekolady z arbuzem i kiwi

Obiad

Gulasz wołowy z niepaloną kaszą gryczaną i surówka z kopru włoskiego

Kolacja

Łazanki z młoda kapustą i koprem

 

WTOREK 17.09

Śniadanie

Pasta łososiowa z koprem, ciabattą i warzywami

Obiad

Gulasz drobiowy z kaszą jęczmieną i surówka z buraczka

Kolacja

Fasolka zapiekana z fetą, cukinią i kuskusem, dip czosnkowy z koperkiem

 

ŚRODA 18.09

Śniadanie

Naleśniki z twarożkiem orzechowym, sosem jogurtowo-miodowym i truskawkami

Obiad

Spaghetti bolognese

Kolacja

Pasztet z indyka z żurawinową galaretką i chlebem razowym ze słonecznikiem

 

CZWARTEK 19.09

Śniadanie

Pasta z zielonego groszku, rzodkiewki, chleb ze słonecznikiem

Obiad

Ziołowy kurczak z brokułami i puree ziemniaczanym

Kolacja

Grecka pizza

 

PIĄTEK 20.09

Śniadanie

Pieczona owsianka z truskawkami i rabarbarem z sosem jogurtowo-miodowym

Obiad

Rolada z indyka z morelami i żurawiną, kasza bulgur i surówka z kapusty

Kolacja

Tortilla z pasta Tex-mex i dipem pomidorowo-bazyliowym

 

SOBOTA 21.09

Śniadanie

Owsianka Bounty z wiórkami czekolady, ananasem i kiwi

Obiad

Pieczarkowe “Pęczotto” w sosie serowym z kurczakiem

Kolacja

Sałatka ryżowa z zielonym groszkiem, oliwkami i czerwoną papryką

 

NIEDZIELA 22.09

Śniadanie

Omlet z suszonymi pomidorami, mozarellą i jogurtowym dipem z jalapeno

Obiad

Cieciorka po węgiersku z pieczonymi ziemniakami

Kolacja

Pełnoziarniste penne z kurczakiem, fasolką szparagową i sosem vinegrette