Menu Balance 5 dań
PONIEDZIAŁEK 16.09
Śniadanie
Czekoladowa granola z jogurtem naturalnym, wiórkami ciemnej czekolady z arbuzem i kiwi
II Śniadanie
Pasta szpinakowa z żytnim pieczywem ze słonecznikiem, pomidorkami i rukolą
Obiad
Gulasz wołowy z niepaloną kaszą gryczaną i surówka z kopru włoskiego
Podwieczorek
Serek waniliowy z kiwi i musem truskawkowym z prażonymi płatkami migdała
Kolacja
Łazanki z młoda kapustą i koprem
WTOREK 17.09
Śniadanie
Pasta łososiowa z koprem, ciabattą i warzywami
II Śniadanie
Zupa kukurydziana z parmezanem
Obiad
Gulasz drobiowy z kaszą jęczmieną i surówka z buraczka
Podwieczorek
Sernik na pełnoziarnistym spodzie z galaretką truskawkową
Kolacja
Fasolka zapiekana z fetą, cukinią i kuskusem, dip czosnkowy z koperkiem
ŚRODA 18.09
Śniadanie
Naleśniki z twarożkiem orzechowym, sosem jogurtowo-miodowym i truskawkami
II Śniadanie
Krem pietruszkowy z płatkami prażonych migdałów i koperkowym pesto
Obiad
Spaghetti bolognese
Podwieczorek
Brownie malinowo – daktylowe z owocami
Kolacja
Pasztet z indyka z żurawinową galaretką i chlebem razowym ze słonecznikiem
CZWARTEK 19.09
Śniadanie
Pasta z zielonego groszku, rzodkiewki, chleb ze słonecznikiem
II Śniadanie
Budyń waniliowy z musem wiśniowym
Obiad
Ziołowy kurczak z brokułami i puree ziemniaczanym
Podwieczorek
Toskańska zupa pomidorowa z serem feta i szpinakowym tortelloni
Kolacja
Grecka pizza
PIĄTEK 20.09
Śniadanie
Pieczona owsianka z truskawkami i rabarbarem z sosem jogurtowo-miodowym
II Śniadanie
Zupa tom – kha z kurczakiem
Obiad
Rolada z indyka z morelami i żurawiną, kasza bulgur i surówka z kapusty
Podwieczorek
Ciasto kokosowo-malinowe
Kolacja
Tortilla z pasta Tex-mex i dipem pomidorowo-bazyliowym
SOBOTA 21.09
Śniadanie
Owsianka Bounty z wiórkami czekolady, ananasem i kiwi
II Śniadanie
Smoothie bananowo malinowo jagodowe
Obiad
Pieczarkowe “Pęczotto” w sosie serowym z kurczakiem
Podwieczorek
Pasta twarogowa o dwóch smakach z mini grahamką
Kolacja
Sałatka ryżowa z zielonym groszkiem, oliwkami i czerwoną papryką
NIEDZIELA 22.09
Śniadanie
Omlet z suszonymi pomidorami, mozarellą i jogurtowym dipem z jalapeno
II Śniadanie
Sałatka owocowa z jogurtem greckim mango
Obiad
Cieciorka po węgiersku z pieczonymi ziemniakami
Podwieczorek
Zupa szczawiowa z jajkiem
Kolacja
Pełnoziarniste penne z kurczakiem, fasolką szparagową i sosem vinegrette
MENU BALANCE 3 DANIA
PONIEDZIAŁEK 16.09
Śniadanie
Czekoladowa granola z jogurtem naturalnym, wiórkami ciemnej czekolady z arbuzem i kiwi
Obiad
Gulasz wołowy z niepaloną kaszą gryczaną i surówka z kopru włoskiego
Kolacja
Łazanki z młoda kapustą i koprem
WTOREK 17.09
Śniadanie
Pasta łososiowa z koprem, ciabattą i warzywami
Obiad
Gulasz drobiowy z kaszą jęczmieną i surówka z buraczka
Kolacja
Fasolka zapiekana z fetą, cukinią i kuskusem, dip czosnkowy z koperkiem
ŚRODA 18.09
Śniadanie
Naleśniki z twarożkiem orzechowym, sosem jogurtowo-miodowym i truskawkami
Obiad
Spaghetti bolognese
Kolacja
Pasztet z indyka z żurawinową galaretką i chlebem razowym ze słonecznikiem
CZWARTEK 19.09
Śniadanie
Pasta z zielonego groszku, rzodkiewki, chleb ze słonecznikiem
Obiad
Ziołowy kurczak z brokułami i puree ziemniaczanym
Kolacja
Grecka pizza
PIĄTEK 20.09
Śniadanie
Pieczona owsianka z truskawkami i rabarbarem z sosem jogurtowo-miodowym
Obiad
Rolada z indyka z morelami i żurawiną, kasza bulgur i surówka z kapusty
Kolacja
Tortilla z pasta Tex-mex i dipem pomidorowo-bazyliowym
SOBOTA 21.09
Śniadanie
Owsianka Bounty z wiórkami czekolady, ananasem i kiwi
Obiad
Pieczarkowe “Pęczotto” w sosie serowym z kurczakiem
Kolacja
Sałatka ryżowa z zielonym groszkiem, oliwkami i czerwoną papryką
NIEDZIELA 22.09
Śniadanie
Omlet z suszonymi pomidorami, mozarellą i jogurtowym dipem z jalapeno
Obiad
Cieciorka po węgiersku z pieczonymi ziemniakami
Kolacja
Pełnoziarniste penne z kurczakiem, fasolką szparagową i sosem vinegrette