Menu Niski i Średni Ig

Poniedziałek, 15.04.2024

Śniadanie

Pikantny smalec z fasoli z pieczywem i warzywami

II śniadanie

Smoothie jabłkowo-gruszkowe

Obiad

Kurczak z suszonymi pomidorami w mleku kokosowym z makaronem i surówką

Podwieczorek

Bliny gryczane z jogurtem śliwkowym

Kolacja

Śródziemnomorskie kaszotto

Wtorek, 16.04.2024

Śniadanie

Żytnianka z dżemem pomarańczowo-marchewkowym

II śniadanie

Zupa z cukinią i fasolką

Obiad

Ryba pod szpinakiem, pomidorem i mozzarellą z brązowym ryżem i warzywami

Podwieczorek

Czekoladowy deser z chia, goji i wiśniami

Kolacja

Sałatka z kuskusem perłowym i cieciorką

Środa, 17.04.2024

Śniadanie

Pasztet z selera z pieczywem i warzywami

II śniadanie

Budyń czekoladowy

Obiad

Kurczak z groszkiem i porem podany z makaronem sojowym i surówką

Podwieczorek

Sałatka owocowa z orzechami

Kolacja

Boczniaki zapiekane z warzywami w musztardzie

Czwartek, 18.04.2024

Śniadanie

Bezglutenowe placki z truskawkami

II śniadanie

Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem

Obiad

Gulasz wieprzowy z cukinią i kaszą pęczak

Podwieczorek

Jogurt z melonem i czekoladą

Kolacja

Sałatka z pieczonych warzyw z serem feta i oliwkamia i oliwkami

Niedziela, 14.04.2024

Śniadanie

Kawowa komosanka z galaretką pomarańczową

II śniadanie

Fasolka szparagowa z sezamem i fetą

Obiad

Potrawka z indyka z pieczarkami i wiejską kaszą

Podwieczorek

Ciasto jabłkowe

Kolacja

Placki ziemniaczane z sosem koperkowym