Menu Wege + Fish

Poniedziałek, 15.04.2024

Śniadanie

Pikantny smalec z fasoli z pieczywem i warzywami

II śniadanie

Smoothie jabłkowo-gruszkowe

Obiad

Czerwone curry z rybą, fasolą, batatami i makaronem

Podwieczorek

Deser w stylu Panna Cotta

Kolacja

Sałatka z quinoa, camembertem i żurawiną

Wtorek, 16.04.2024

Śniadanie

Omlet z brzoskwiniami

II śniadanie

Zupa z cukinią i fasolką

Obiad

Ryba pod szpinakiem, pomidorem i mozzarellą podana z ryżem i surówką

Podwieczorek

Czerwone owoce pod kruszonką

Kolacja

Burgery z fasoli i kukurydzy z sosem pomidorowym

Środa, 17.04.2024

Śniadanie

Currywurst w wersji wegetariańskiej z bagietką i ogórkiem

II śniadanie

Koktajl truskawkowy

Obiad

Ryba w sosie słodko-kwaśnym podana z makaronem sojowym i surówką

Podwieczorek

Ciasto drożdżowe z jogurtem straciatella

Kolacja

Sałatka z pomidorami, mozzarellą, oliwkami i bazyliowym dressingiem

Czwartek, 18.04.2024

Śniadanie

Owsianka z konfiturą truskawkową

II śniadanie

Zupa brokułowa z zielona pastą curry

Obiad

Pulpety rybne w sosie koperkowym z kaszą i warzywami

Podwieczorek

Cytrynowe ciasto jogurtowe z jagodami

Kolacja

Wegańska pizza z pieczarkami i oliwkami