Menu Wege

Poniedziałek, 20.05.2024

Śniadanie

Hummus z kalafiora podany z bułeczkami i pieczonymi burakami

II śniadanie

Koktajl szpinakowo-bananowy

Obiad

Kotlety z quinoa z warzywami w sosie pomidorowym z selerowym puree i surówką

Podwieczorek

Ciasto biszkoptowe z truskawkami

Kolacja

Makaron z pesto i suszonymi pomidorami

Wtorek, 21.05.2024

Śniadanie

Jaglanka z cynamonowym musem gruszkowym

II śniadanie

Zupa kalafiorowa

Obiad

Makaron sojowy z boczniakami, tofu, papryką i nerkowcami podany z surówką

Podwieczorek

Jabłkowe batony owsiane

Kolacja

Lekka sałatka z soczewicą

Środa, 22.05.2024

Śniadanie

Warzywny omlet z pieczarkami

II śniadanie

Smoothie jabłkowo-gruszkowe

Obiad

Klopsiki sojowe z groszkiem i pieczarkami podane z batatami i surówką

Podwieczorek

Deser a’la malinowa chmurka

Kolacja

Naleśniki ze szpinakiem i serem typu feta z sosem salsa